Dünyaca ünlü oyuncu Sean Penn aşı yaptırmayanlara ateş püskürdü!

Sinema tarihinin en iyi oyuncularından biri olarak gösterilen Sean Penn, koronavirüs aşısı yaptırmayanlar hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Dünyaca ünlü oyuncu Sean Penn, Flag Day isimli yeni projesinin tanıtımı için açıklamalarda bulundu ve koronavirüs aşısı hakkında görüşlerini dile getirdi. 

Oscarlı oyuncu insanların aşı olmasının zorunlu hale gelmesi gerektiğini belirtirken, "Bence, insanlar aşısız olduklarında birinin yüzüne silah doğrultmuş gibi oluyor" şeklinde konuştu.

Aynı zamanda Gaslit'in setine dönmeyi reddeden 61 yaşındaki ünlü oyuncu, "Bir grubun önemsenip diğerinin önemsenmediği bir durumda suç ortağı olmak istemediğimi hissettim" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Gülşen'den 20 bin TL'lik sahne kostümü!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Gülşen'den 20 bin TL'lik sahne kostümü!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0