Melisa Döngel'den olaylı uçuşa dair ilk açıklama!

Yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinin izin gününde Bodrum'a tatil için giden Melisa Döngel, uçakta ses çıkaran bir kaç çocuğun annesinden çocuklarını susturmalarını istedi. Bunun üzerinde annelerle ağız dalaşına girdi. Hosteslerin zar zor sakinleştirdiği Döngel, yorgun olduğunu belirtti. Ünlü oyuncu olay hakkında ilk kez açıklamada bulundu.

Yoğun bir yaz sezonu geçiren oyuncu Melisa Döngel, her izin gününde Bodrum'daki yazlık evine gitmek için yola çıktı. Uçağa binen Melisa Döngel, biraz zaman geçtikten sonra uçakta sürekli ses çıkaran çocukları uyardı.

melisa döngelin olaylı uçak yolculuğu

melisa döngelin olaylı uçak yolculuğu

Bunun üzerine çocukların anneleri devreye girdi. Genç oyuncu yorgun olduğunu ve uyumak istediğini belirtti. Ancak anneler de genç oyuncuda birden yükselince işler karıştı.

melisa döngel kavga

melisa döngel kavga

Kavga artıkça hostesler iki tarafı sakinleştirmeye çalıştı. Döngel annelere "Çocuklarınıza sahip çıkın. Sizi dinlemek zorunda değiliz. Böyle rahat yolculuk yapacaksanız özel uçak tutun" yüksek sesle anneleri uyardı. 

Genç oyuncu olay hakkında ilk kez konuştu. Sosyal medya hesabından olay hakkında açıklama yaptı. Durumun yaşanmadığını belirten Döngel, "Daha önce yalan gördüm, yalan haber gördüm, yalan yazılan yazılar gördüm. Yalanla alakalı pek çok şey gördüm ama bu cidden senaryo. Gidip bir dizi film yapımcısı falan olun. Eğer konu çocuklarsa bulunduğumuz dünyada onlara en hassas davranacak ilk kişi benimdir. İnce çizgimi aşmayın lütfen" notunu düştü. 

Ediz Hun'dan film sürprizi! Yeşilçam'ın usta ismi yeniden sinemada!

İLİŞKİLİ HABER

Ediz Hun'dan film sürprizi! Yeşilçam'ın usta ismi yeniden sinemada!

BİR YORUM YAPIN 0