Ada Masalı'nda şoke eden ayrılık! Cem Anıl Kenar diziden ayrıldı

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ada Masalı dizisinde izleyicileri üzen bir ayrılık yaşandı.

Yaz sezonuna damga vuran Ada Masalı dizisinde Hakan karakterini canlandıran Cem Anıl Kenar, diziden ayrılma kararı aldı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ayrılık haberini duyuran ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"Herkese merhaba, geçen hafta 9. bölüm itibariyle Ada Masalı'ndaki hikayem sona erdi. “Spoiler” vermemek için 10. bölümden sonra açıklama yapmayı uygun gördüm. Başta rol arkadaşlarım ve ekip arkadaşlarım olmak üzere yapımda ve yayında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ve minnetlerimi sunarım. Sığacık halkına gösterdikleri ev sahipliğinden ötürü teşekkür ederim. Hakan karakterini senaryoda yazıldığı ölçüde hayata geçirmeye çalıştım. Ben oynarken çok keyif aldım umarım sizler de seyrederken aynı keyfi almışsınızdır. En kısa zamanda yeni bir proje ile karşınızda olmayı umuyorum. Şimdilik hoşçakalın"

Dizinin sıkı takipçileri duydukları haber karşısında büyük bir üzüntü yaşadı.

Oscar ödüllü aktör Matt Damon, evini satamayınca fiyatını düşürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Oscar ödüllü aktör Matt Damon, evini satamayınca fiyatını düşürdü!
Bahadır Yenişehirlioğlu: Hukuk eğitimi aldım, uzun yıllar avukatlık yaptım

İLİŞKİLİ HABER

Bahadır Yenişehirlioğlu: Hukuk eğitimi aldım, uzun yıllar avukatlık yaptım
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0