Ceyda Ateş'ten duygulandıran Metin Çekmez paylaşımı!

"Adını Feriha Koydum" dizisinde canlandırdığı "Hande" karakteriyle gönüllere taht kuran oyuncu Ceyda Ateş, birlikte rol aldığı Metin Çekmez'in vefat haberi sonrası sosyal medya hesabında paylaşım yaptı.

Başrollerinde Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy, Ceyda Ateş ve Vahide Perçin gibi ünlü isimlerin yer aldığı Adını Feriha Koydum dizisi bir döneme damga vuran yapımlar arasında yer alıyor. Dizide "Rıza" karakterine hayat veren usta oyuncu Metin Çekmez'in ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu.

Usta oyuncu Metin Çekmez hayatını kaybetti! Metin Çekmez kimdir?İLİŞKİLİ HABERUsta oyuncu Metin Çekmez hayatını kaybetti! Metin Çekmez kimdir?

Aydın'da kanser tedavisi gören Metin Çekmez tüm müdahalelere rağmen yaşama gözlerini yumdu. Cenazesi Kuşadası'nın Davutlar Mahallesi'nde toprağa verilecek olan Metin Çekmez'in ölüm haberini alan Ceyda Ateş, yaptığı paylaşımla duygulandırdı.

Metin Çekmez ile çekildiği bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Ceyda Ateş, paylaşımına "Çok üzgünüm Metin abim... Seninle karşılıklı oynamak, senden tecrübe edinmek benim için şerefti. Babacan halini unutmayacağım. Mekanın cennet olsun" notunu düştü. 

Alef dizisinde şoke eden ayrılıklar! Ahmet Mümtaz Taylan ve Kenan İmirzalıoğlu...

İLİŞKİLİ HABER

Alef dizisinde şoke eden ayrılıklar! Ahmet Mümtaz Taylan ve Kenan İmirzalıoğlu...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0