Oyuncu Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı kadrosunda!

Başarılı oyuncu Melisa Şenolsun, TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın kadrosuna dahil oldu. Farah Zeynep Abdullah'ın yerine kadroya giren oyuncu, müjdeli haberi de sosyal medya hesabından verdi.

ı Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın ardından diziye yeni bir oyuncu dahil oldu.

Dizinin yapım şirketinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Melisa Şenolsun'un kadroya dahil olduğu açıklandı. Yapım şirketinin kendisiyle ilgili paylaşımını kendi Instagram hesabından paylaşan oyuncu, takipçilerine de müjdeyi vermiş oldu.

"HOŞ GELDİN MELİSA ŞENOLSUN"

Yapım şirketinin Instagram hesabından yapılan paylaşımında "Ve Google aramaları sonunda sonuç verdi! Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı'na dahil oldu. Hoş geldin Melisa Şenolsun" denildi.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın aracı kaza yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın aracı kaza yaptı
Ünlü oyuncu Şilan Makal anne oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Şilan Makal anne oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0