Müge Anlı Büyükşen cinayetinin bilinmeyenlerini anlatacak

Müge Anlı, yaz tatilinin ardından pazartesi günü yeni bölümüyle ekrana gelecek. Anlı, 13 sezondur reyting rekorları kırarak sürdürdüğü programında ülkenin gündemine oturak Büyükşen cinayetiyle ilgili önemli gelişmeleri ve hiç konuşulmayan birçok ayrıntıyı ekrana getirecek.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, 14. sezonuyla ATV ekranlarından 30 Ağustos Pazartesi günü sevenleriyle yeniden buluşacak. Geride bıraktığı 13 sezonda 3212 kaybı bulan, 930 aileyi kavuşturan ve 181 faili meçhul cinayeti çözen Müge Anlı, yeni sezonuna

Türkiye'nin günlerce konuştuğu Büyükşen cinayeti ile başlayacak. Müge Anlı'nın programıyla Türkiye'nin gündemine gelen Metin ve Necla Büyükşen çifti cinayetindeki önemli gelişmeler ve daha önce hiç konuşulmayan pek çok ayrıntı ilk defa ekrana getirilecek.

BÜYÜKŞEN CİNAYETİNİN BİLİNMEYENLERİNİ ANLATACAK

Cinayete kurban giden çiftin doktor oğulları Osman Büyükşen'in çığlığına kulak vererek 10 deneyimli dedektiften oluşan özel ekibin kurulmasına aracılık eden Müge Anlı, operasyonların detaylarını, tutuklanan isimlerin cinayetle olan bağlantısını ve olay gecesi yaşananları görgü tanıklarıyla tek tek mercek altına alacak.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın aracı kaza yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın aracı kaza yaptı
Müge Anlı'ya Devlet Bahçeli'den övgü dolu mesaj

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'ya Devlet Bahçeli'den övgü dolu mesaj
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

maremer 2 yıl önce

Müge Anlı herhalde aile üyelerinden özür dileyecek. Neredeyse maktüllerin oğlu ve kızını katil ilan etmişti.