Ünlü oyuncu Kerem Alışık: Ecrin seni hiç unutmayacağım!

Ünlü oyuncu Kerem Alışık, TRT1'de yayınlanan "Seneye Bu Zamanlar" isimli programında ağırladığı Ecrin Aydoğ'un hikayesini ekrana taşıdı.

TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşan "Seneye Bu Zamanlar" isimli programla hayallerini bir yıl içerisinde gerçekleştirmeye çalışan kişileri ağırlayan Kerem Alışık, kemik kanseriyle mücadele eden Ecrin Aydoğ'un hikayesiyle kalplere dokundu.

Dokuz yaşındayken programa katılan Ecrin Aydoğ, hayalinin hasta bir çocuğun yaşadığı korkuları, umutları ve yaşama azmini aktaracağı bir kitap yazmak olduğunu söylemişti.

Aradan geçen bir yılın sonunda küçük Ecrin, "Bir Ecrin Hikayesi" isimli kitabıyla yeniden Kerem Alışık'ın karşısına çıktı. Kerem Alışık'a imzalı bir kitabını hediye eden Ecrin Aydoğ, "Kitabımın gelirini kanser hastası çocuklara bağışlayacağım" şeklinde konuştu. Kerem Alışık, bunun üzerine Ecrin'e sarılarak "Seni hiç unutmayacağım" dedi.

İzzet Yıldızhan: Yıldız Tilbe'yi ciddiye almayın

İLİŞKİLİ HABER

İzzet Yıldızhan: Yıldız Tilbe'yi ciddiye almayın
Oyuncu İclal Aydın'ın kızı Zeynep Lal Başbuğ, güzelliği ile büyülüyor

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu İclal Aydın'ın kızı Zeynep Lal Başbuğ, güzelliği ile büyülüyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0