Ünlü şarkıcı Seda Sayan'dan vefat eniştesinin ardından duygulandıran paylaşım!

Sanat dünyasının sevilen isimlerinden Seda Sayan'ın eniştesi Coşkun Yıldız hayatını kaybetti. Sayan, eniştesinin vefatının ardından sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ekranların sevilen isimlerinden Seda Sayan, bir süredir hastanede tedavi gören ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamayan eniştesi Coşkun Yıldız'ın vefatının ardından duygusal bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü isim, "Çok iyi bakıldı ama çok zayıf düştü hep elimiz üzerindeydi.
Allah çektirmedi, Allah sevdiklerini yanına alırmış. Çok iyi baktık…Ben onu çok severdim. Sahnemde, televizyonda, tatilde yanımdan ayırmadığım bir adamdı. O kadar üzgünüm ki. Hakkın rahmetine kavuştu. Başımız sağ olsun…"
dedi.

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın ablası Nursel Yıldız'ın eşi Coşkun Yıldız, geçtiğimiz şubat ayında motosikletiyle yolculuk yaparken arkadan gelen bir aracın çarpması sonucunda ağır bir şekilde yaralanmıştı. 

Geçirdiği trafik kazası sonrası uzun zamandır hastanede yaşam mücadelesi veren Yıldız'ı Seda Sayan ve ailesi bir an olsun yalnız bırakmadı. Coşkun Yıldız ve eşi Nursel Yıldız'ın 15.evlilik yıl dönümünde Seda Sayan sosyal medya hesabından tebrik içerikli paylaşımlarda bulundu.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı olan Ören Mahallesi'nde yaşayan Yıldız, kaza sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama gözlerini yumdu.

Kuruluş Osman'dan bomba değişiklik geliyor! Yer yerinden oynayacak...

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman'dan bomba değişiklik geliyor! Yer yerinden oynayacak...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

ismet 2 yıl önce

iyi kime ne diye dua edecez edep yoksunu 70 yaşında hala ahlaksız riyakar hareketler sergileyenleremi dua dua edene yapılır aklımızı başımıza alalım

Toplam 1 beğeni