Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı'nın düğünü iptal oldu! Kaan Dimili yaşamını yitirdi

Bir süredir evlilik hazırlığında olan iş insanı Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı'nın düğünü ölüm haberiyle ertelendi.

Uzun zamandır birlikte olan iş insanı Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, pandemi yasakları biter bitmez düğün tarihlerini 3 Eylül Cuma günü olarak belirlemişti. Çırağan Sarayı'nda birlikteliklerini nikah masasına taşımaya hazırlanan ikiliden Nazlı Kayı, üvey babasının ölüm haberi karşısında yıkıldı. Acı haberin ardından çift düğünü ileri bir tarihte yapmaya karar verdi. 

Nazlı Kayı'nın üvey babası olan Kaan Dimili'nin kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Değerli dostlarımız,
3 Eylül 2021  tarihinde çocuklarımız Nazlı ve Hacı için yapmayı planladığımız düğün törenimizi erteliyoruz. Kızımız Nazlı’nın değerli babası Sayın Kaan Dimili’yi ani bir kalp krizi sonucu ne yazık ki kaybettik. Acımız büyüktür...

Dimili ve Sabancı Ailesi

Ünlü isimlerin 30 Ağustos Zafer Bayramı paylaşımları!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü isimlerin 30 Ağustos Zafer Bayramı paylaşımları!
Müge Anlı yeni sezonda gündeme oturdu!

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı yeni sezonda gündeme oturdu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0