Yeşilçam'ın efsane ismi Salih Güney yeni proje hazırlığında!

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Salih Güney, 11 yıllık araya son verdi ve soluğu setlerde aldı.

Unutulmaz oyunculuk performansıyla bir döneme damga vuran usta oyuncu Salih Güney, uzun zamandır dizi ve film sektöründen uzak duruyordu. 11 yıllık aradan sonra setlere geri dönen Güney, "Yalancı Sevgilim" adlı diziyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Murat Çiçek ve Enis Özkan'ın yaptığı "Yalancı Sevgilim" dizisinin yönetmenliğini Günay Günaydın üstlenirken; senaryo ise Selin Çitci'ye ait. Yıllar sonra setlere dönmenin heyecanını yaşayan Salih Güney, dizide "Sami Bey" karakterini canlandıracak. 78 yaşındaki usta isim, birbirini seven iki genç sevgiliyi ayrıldıktan sonra yeniden barıştırmaya çalışacak. Komedi türündeki dizi yeni sezonda izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Oyuncu Alina Boz hocasını korkuttu! Paraşütünü şişirmeye çalışırken...

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Alina Boz hocasını korkuttu! Paraşütünü şişirmeye çalışırken...
Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti! Eski eşi yıkıldı...

İLİŞKİLİ HABER

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti! Eski eşi yıkıldı...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0