Uluslararası Bursa Festivali'nde Ebru Gündeş rüzgarı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı tarafından gerçekleştirilen Uluslararası Bursa Festivali'nde Ebru Gündeş sahne aldı.

Bu yıl 59'uncusu düzenlenen ve Türkiye'nin en uzun soluklu festivali olarak nitelendirilen Uluslararası Bursa Festivali'nde ünlü şarkıcı Ebru Gündeş sahne aldı. Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen etkinlikte Güneş, sevenlerine müzikal bir şölen yaşattı. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, konser öncesinde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Bugün 30 Ağustos Kutlu Zaferimizin 99.yılı hepimize kutlu olsun. Bu festival Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde BKSTV'nin katkılarıyla yıllardan beri gerçekleştiriliyor. Bu yıl da değerli sanayicimiz Ticaret Borsası Başkanı ve BKSTV Başkanımız Özer Matlı'nın büyük gayreti ve sponsorlarımızın destekleriyle 59.sunu gerçekleştirdik. 59 yıl öncesinden bu güne gelen festivalimizin uzun yıllar daha devam edeceğine inanıyor ve herkese iyi eğlenceler diliyorum"

Sunuculuğunu Ferhan Tülmen'in yaptığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimize saygı duruşu ile başlayan konserde Ebru Gündeş, "Teşekkür Ederim", "Kızıl Mavi" ve "Demir Attım Yalnızlığa" gibi bir döneme damga vuran şarkılarını seslendirdi. Hayranları tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaşan sanatçı, izleyicilerin 30 Ağustos Bayramı'nı kutlamayı ihmal etmedi.

Gündeş, geceyi düzenleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür ederken "Bu organizasyonları düzenlemek kolay olmuyor. Asıl yük Belediye başkanımızın omuzlarında. O yüzden tekrar tekrar bu güzel gece için çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"BURSA'DAKİ GİBİ BİR SEYİRCİ GÖRMEDİM"

Bursa'nın meşhur kebabını yediğini belirten ünlü isim, Bursa'daki gibi bir seyirci  korosu görmediğinin altını çizdi ve 15 günde bir buraya gelmek istediğini söyledi.

Gündeş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ve eşi Sevinç Aktaş'ın 29.evlilik yıl dönümleri şerefine bir şarkısını çifte armağan etti. Alinur Aktaş ise ünlü sanatçıya teşekkür ederek BKSTV logolu Hacivat - Karagöz plaketi verdi.

Dolce&Gabbana'nın defilesine gondol ayrıntısı damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Dolce&Gabbana'nın defilesine gondol ayrıntısı damga vurdu!
Tayland'dan Bursa'ya gelin gitti! 7 bin kilometre uzaktan geldi

İLİŞKİLİ HABER

Tayland'dan Bursa'ya gelin gitti! 7 bin kilometre uzaktan geldi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0