Pelin Öztekin'den duygusal Ferhan Şensoy paylaşımı!

Türk sinema ve tiyatrosunun değerli isimlerinden Ferhan Şensoy'un ölüm haberi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Şensoy'un yakın dostu Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sevenlerini duygulandırdı.

HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Bir süredir hastanede tedavi gören Türk tiyatrosunun duayen isimlerinden Ferhan Şensoy'un ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Pek çok ünlü isim ve Şensoy'un sanatçı dostları sosyal medya hesaplarından baş sağlığı mesajları içeren veda paylaşımları yaptı. 

Sanat dünyasının ünlü isimlerinden Ferhan Şensoy paylaşımları!İLİŞKİLİ HABERSanat dünyasının ünlü isimlerinden Ferhan Şensoy paylaşımları!

Geçtiğimiz aylarda geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman usta oyuncu Rasim Öztekin'in kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin, yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Usta sanatçı Ferhan Şensoy ve Rasim Öztekin'in birlikte yer aldığı sahnesini Twitter hesabından paylaşan Pelin Öztekin beğeni yağmuruna tutuldu.

İşte Pelin Öztekin'in o paylaşımı:

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0