Canlı yayında konuşmakta zorlanan Serap Paköz estetik iddiasına sert çıkıştı!

Yakın zamanda estetik operasyonlar geçiren Serap Paköz, yeni yayın sezonunun başlamasıyla ekranlara döndü. Canlı yayında konuşmakta güçlük çektiği görülen Paköz, "Estetikten konuşamıyor" iddialarına sert bir yanıt verdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

'Gerçeğin Peşinde' isimli programın sunucusu olan Serap Paköz, yaz tatiline çıktığı dönemde yüzüne 'Fransız Askısı' operasyonu yaptırdı. Operasyon sürecini sıklıkla takipçileriyle paylaşan sunucu, yeni yayın dönemiyle birlikte programına kaldığı yerden devam etmeye başladı. Ancak Paköz'ün canlı yayında konuşmakta zorlanması kısa sürede sosyal medyada eleştirilmeye başlandı. 

serap paköz

serap paköz

Eleştirilere daha fazla dayanamayan sunucu Serap Paköz sert bir açıklamada bulundu. 7 tane dişi çekildiği için konuşmakta güçlük çektiğini ifade etti. Paköz, şunları söyledi:

"Biraz zor konuşuyorum, insanlar diyor ki Fransız Askısı, bilmem ne, o, bu. Ben her şeyimi paylaştım sizler ile. Bu konuşma bozukluğumun onunla alakası yok, 7 tane dişim çekildi. O yüzden konuşmakta zorluk çekiyorum. Bunu paylaşayım da bilin işin aslı nedir."

Dolce & Gabbana'dan 2022 moda sinyalleri! İşte 2022'de vitrinlerde yer alacak parçalar

İLİŞKİLİ HABER

Dolce & Gabbana'dan 2022 moda sinyalleri! İşte 2022'de vitrinlerde yer alacak parçalar

BİR YORUM YAPIN 0