Ünlü sanatçı Mazhar Alanson'un acı günü!

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un ilk eşi Hala Alanson hayatını kaybetti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan usta isim, acısını dile getirdi.

Türkiye'nin sevilen pop ve rock müzik grubu MFÖ'nün solisti Mazhar Alanson ile 1972-2002 yılları arasında evli kalan Ankara Opera ve Balesi'nin kadrolu sanatçısı Hale Alanson yaşamını yitirdi. Yaşa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle hayatını kaybeden Hale Alanson'un vefatıyla eski eşi Mazhar Alanson büyük üzüntü yaşadı.

"HALE'Yİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM"

Sosyal medya hesabından eski eşinin ölümünü duyuran ünlü müzisyen, Hale Alanson'un fotoğrafını paylaşarak "Ankara Devlet operasından solist ilk eşim Hale Alanson hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ben ve çocuklarım büyük üzüntü içindeyiz. İlk eşim Hale'yi hiç unutmayacağım. Benim, çocuklarımız Hilmi ve Eda'nın gönlünde hep yaşayacaksın Hale" ifadelerini kullandı.

Kıvanç Tatlıtuğ "Into The Night" adlı dizinin ikinci sezonunda!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ "Into The Night" adlı dizinin ikinci sezonunda!
Hayat Bilgisi'nin oyuncusunu şimdilerde görenler tanıyamıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Hayat Bilgisi'nin oyuncusunu şimdilerde görenler tanıyamıyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0