Shang Chi ve On Halka Efsanesi filmi vizyona girdi mi?

Marvel Sinematik Evreni'nin yeni filmi Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'in konusu ve ne zaman vizyona gireceği pek çok kişi tarafından merak edilirken; film geçtiğimiz gün vizyona girdi.

Tüm dünyanın farklı köşelerinden büyük ilgi gören Marvel dünyasına ilk kez 1973 yılında dahil olan Shang-Chi karakterinin ilk filminin ne zaman vizyona gireceği hayranlar tarafından merak ediliyor. Korona virüs salgını nedeniyle çekimleri ertelenen filmin daha sonra da vizyon tarihinde değişiklikler yapılmıştı.

Türkçeye "Shang Chi ve 10 Halka Efsanesi" olarak çevrilen Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'in vizyona giriş tarihi heyecanla beklenirken 3 Eylül'de izleyicilerle beyaz perde de buluştu.

SHANG CHİ ve ON HALKA EFSANESİ FİLMİ KONUSU NEDİR?

Uzun zamandır yoğun bir ilgiyle beklenen filmin konusu ise babası tarafından suikastçı olmak üzere yetiştirilen Shang-Chi'nin hayatını ele alıyor. Shang-Chi'nin babası ölümsüz bir büyücü olmakla beraber; simya ve insanüstü güçlerle dövüş teknikleri oluşturmaktadır. Babasının yıkıcı güçlere sahip kötü bir kişi olduğunu farkına varan Shang-Chi, geliştirdiği yeteneklerini imparatorluğunu yıkmak üzerine kullanmaya karar verir. Babasının düşmanıyla dostluk kuran Shang-Chi, dünyanın pek çok köşesini gezer ve süper kahramanlarla bir araya gelir.

Günümüzde hangi ülkede yetişkin bezi satışı bebek bezi satışına geçmiştir?

İLİŞKİLİ HABER

Günümüzde hangi ülkede yetişkin bezi satışı bebek bezi satışına geçmiştir?
Seren Serengil ile Gülben Ergen yine karşı karşıya!

İLİŞKİLİ HABER

Seren Serengil ile Gülben Ergen yine karşı karşıya!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0