Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak: Oğlum çok şükür annesine benzemiş

Oyuncu İbrahim Büyükak ve Nurdan Beşer, 2 ay önce oğulları Aslan Oktay'ı kucaklarına alarak anne-baba olma sevinci yaşamışlardı. Ünlü çiftin takipçileri Aslan Oktay'ın kime benzediği konusunda polemiğe girerken Büyükak konuya açıklık getirdi ve "Oğlum çok şükür annesine benziyor" dedi.

Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak 2018 yılında psikolog Nurdan Beşer ile nikah masasına oturarak birlikteliklerini evlilikle taçlandırmışlardı. Çift geçen haziran ayında ilk çocukları Aslan Oktay'ı kucaklarına aldılar. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ünlü çift, oğullarıyla yaptıkları paylaşımlarla alkış topluyor.

Geçtiğimiz gün Etiler'de berber çıkışında görüntülenen İbrahim Büyükak, oğlu Aslan Oktay'ın kime benzediği polemiğine "Sosyal medyada benim suratımı oğluma koymuşlar. Çok güldük. Neyse ki bana değil, annesine benziyor çok şükür" diyerek hayranlarını gülümsetti. Nurdan Beşer'in minik oğulları için sosyal medya hesabı açtığını söyleyen Büyükak, "Ben de yatırım hesabı açtım" şeklinde konuştu.

Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i Baran Akbulut ekranlara dönüyor! Baran Akbulut kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i Baran Akbulut ekranlara dönüyor! Baran Akbulut kimdir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0