Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar ne zaman başlayacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar, geçtiğimiz sezon her bölümü ile izleyicileri ekrana kilitledi. Arka Sokaklar dizisinin ne zaman başlayacağını merak eden izleyiciler, uzun süredir yeni bölümleri bekliyor. Dizinin yeni sezona 17 Eylül'de merhaba diyeceği öğrenildi.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, geçtiğimiz sezon izleyiciler tarafından büyük bir beğeni topladı. 16. sezon hazırlığında olan dizinin ne zaman ekranlara döneceği ise merak konusu haline geldi. 

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Erler film imzalı Arka Sokaklar dizisi 2006'dan beri ekranların en dikkat çeken polisiye, aksiyon ve dram dizidir. Yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz'un oturduğu Arka Sokaklar'ın 16. sezonunun 17 Eylül 2021'de başlayacağı öğrenildi.

Dünyaca ünlü futbolcu Miralem Pjanic Şafak Sezer hayranı çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü futbolcu Miralem Pjanic Şafak Sezer hayranı çıktı!
Tüm dünyada sevilen Parazit filminin yapım şirketi Türkiye'ye açılıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Tüm dünyada sevilen Parazit filminin yapım şirketi Türkiye'ye açılıyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0