Ece Üner'in ekibi istifa etmişti! İstifalara ilişkin ilk açıklama geldi

Kanal D'de yayımlanan "Ece Üner ile Susma" programında 7 gazetecinin olayların manipüle edildiğini iddia ederek istifa etmesi üzerine konuyla ilgili açıklama geldi.

Ünlü gazeteci Ece Üner, Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan "Ece Üner ile Susma" programıyla yeni sezona damga vurmuştu. Yayınlanan fragman izleyiciler tarafından tepkiyle karşılanırken; geçtiğimiz günlerde programın ekibinde yer alan 7 gazetecinin programdaki "olayların manipüle edilmesi ve reyting uğruna çarpıtılması" iddiasıyla istifa etmesi gündeme bomba gibi düştü.

İstifa eden gazeteciler arasında ekibin şefi olan ve önceden Olay TV'de sabah haberlerini sunan gazeteci Gökhan Kayış'ın da yer aldığı öğrenilirken; yine Olay TV ekibinden muhabir Ayça Özkan'ın da istifa eden kişiler arasında olduğu söylenildi.

"HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR!"

Sosyal medyanın gündemine oturan olay sonrasında Ece Üner sessizliğini korurken Bloom Medya konu hakkında açıklamalarda bulundu ve şu ifadelere yer verdi:

"Bloom Medya olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Ece Üner ile susma Programı hakkında dün bazı haber mecralarında yayınlanan asılsız iddialardan büyük hoşnutsuzluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. Programda yer alan konular, içeriğimiz gereği katılan kişilerin kendi iddialarını ve yaşadıklarını yansıtmaktadır. Programımızda hiç bir şekilde manipülasyona yer verilmemektedir. Bu durum zaten gerçek kişi ve olayların yer aldığı programımızın içeriğine ters düşmektedir. Yapılan bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını önemle belirtmek isteriz." 

Osman Büyükşen Twitter hesabından o sözlerle paylaştı...

İLİŞKİLİ HABER

Osman Büyükşen Twitter hesabından o sözlerle paylaştı...
Tüm dünyada sevilen Parazit filminin yapım şirketi Türkiye'ye açılıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Tüm dünyada sevilen Parazit filminin yapım şirketi Türkiye'ye açılıyor!
Sihirli Annem'in Çilek'i kocaman oldu! Zeynep Özkaya mezun oldu...

İLİŞKİLİ HABER

Sihirli Annem'in Çilek'i kocaman oldu! Zeynep Özkaya mezun oldu...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0