Müge Anlı'da şok! 21 yaşında Kübra için bakanlık harekete geçti

Müge Anlı'nın bugünkü programında izleyenleri hayrete düşüren bir olay yaşandı. 60 yaşındaki ortaokul öğretmeniyle kaçarak nikah kıyan 21 yaşında Kübra isimli genç kadının ailesi kızlarını bulmak için yardım çağrısında bulundu. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti.

21 yaşındaki Ülkü Kübra 4 gün önce 60 yaşındaki ortaokul öğretmenine kaçtı. Ailesine mesaj gönderen Kübra, dün öğretmeniyle evlendiğini söyledi. Kızlarını bulmak isteyen aile Müge Anlı'nın programına çıkarak çağrıda bulundu. Kızlarının evlilik cüzdanını gösteren aile, öğretmenin yüzünü kesinlikle gizlenmemesini istedi. 

Ülkü ve yaşlı adamın 8 yıldır birlikte oldukları ileri sürüldü. Stüdyodaki herkes şaştı kaldı. Ülkü'nün ablası şu ifadeleri kullandı: "Bu bir pedofili. Bunun adı sevgi değil. Bir her tür kabulüz, Ülkü evine geri dönsün"

MÜGE ANLI: OLACAK ŞEYLER VAR OLMAYACAK ŞEYLER VAR

Yaşanan olaya sessiz kalamayan Anlı ise "Hadi kız küçük de bu adamın aklı nereye gitmiş. Ben öğretmen bir ailenin çocuğuyum hiç yakıştıramadım. Hayatta olacak şeyler vardır olmayacak şeyler vardır. Böyle bir şeye düştüğünden git kendini at köprüden ama gidip de mesleğini, yaşını, aileni bu şekilde rencide etme. Çocukların da hayalleriyle oynamayın. İçimin enerjisi gitti" diyerek sitem etti.

'ŞİDDETLE TANINIYORDU'

Merve Canlı canlı yayında yaptığı açıklamada, Ahmet Elmalı'nın erkek öğrencilere kötü davrandığını, bir erkek arkadaşını ellerinden ayaklarından kan gelinceye kadar dövdüğünü hatırladığını söyledi. Bunun aksine kız öğrencilerine ise dokunup, sarıldığını ve sürekli onlarla gezdiğini söyledi. 

Yaşanan bu olayların ardından Milli Eğitim Bakanlığı inceleme başlattı. Yaşanacak süreç ise merak konusu oldu.

Emine Erdoğan'dan teşekkür mesajı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan teşekkür mesajı!
Polise derdini kaş göz işaretleriyle anlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Polise derdini kaş göz işaretleriyle anlattı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Mehmet 2 yıl önce

Ülkenin artık komple çivisi çıktı

çağdışı 2 yıl önce

bu evliliği onaylamka doğru değil. yalnızmesleği öğretmen olan bu şahısa verilen tepki ile aynı durumda m.ali erbil tatlıses ve onca tanınm ış simanın aynı şekilde kendileirnden 30-40 yıl yaş farkıyla evlendikleirnde neden tepki göstermediniz müge. erbil tatlıses seda arkadaşınız diye onlar hastalıklı olmuyor. hatta ayda bir eş değiştiren sözde sanatçıları neden dile getirip ayıplamıyorsunuz. kız sevdi öğremne de sevdi giti. tepki gösterecekseniz herkese göstereceksiniz. sadece çımbızlayarak değil.. asıl ayıp sizde...

Toplam 1 beğeni

vatandaş 2 yıl önce

sanatçılarda olunca hemide nikasız hiç tepkiniz yok hatta övüyorsunuz aşk diye.

Toplam 2 beğeni