Manken Tülin Şahin'e büyük şok! Çocuğunu göstermediği gerekçesiyle...

Portekizli iş insanı Pedro Maria Prego do Carmo De Noronha, çocuğu Siena Leyla'yı kendisine göstermediğini iddia ettiği manken Tülin Şahin hakkında, 6 aya kadar zorlama hapsi istemiyle dava açtı.

Manken Tülin Şahin’in çocuğu Siena Leyla'nın babası, Portekizli iş insanı Pedro Maria Prego do Carmo De Noronha, Beykoz İcra Mahkemesi’ne dilekçe sunarak, dava açtı.

Dilekçede, Şahin’in çocuğunu göstermemekle tehdit ettiği ve iş insanı Noronha evden ayrıldıktan sonra çocuğunu göstermediği anlatıldı. Beykoz 1. Aile Mahkemesi’ndeki davada çocuğun, babanın talep ettiği bir tarihte 4 gün 4 saat görmesine dair karar çıktığının belirtildiği dilekçede, Şahin’in velayet haklarını kötüye kullanmakta olduğu ve çocuğunu babası ile görüştürmediği vurgulandı.

"BASINA GERÇEĞE AYKIRI BİLGİLER SIZDIRDI" İDDİASI

Şahin’in, mahkeme tarafından verilen kararlara uymadığının anlatıldığı dilekçede, basına gerçeğe aykırı bilgiler sızdırdığı ve babasının çocuğunu kaçıracağı ile Türkiye’ye hakaret ettiğine dair sözler söylediği kaydedildi.

Dilekçede, Şahin’in mahkeme kararını ihlal ederek, velayet hakkını kötü kullandığı iddiasıyla İcra İflas Kanunu’nun çocuk teslimi emrine muhalefet maddesi gereğince 6 aya kadar tazyik hapsiyle cezalandırılması talep edildi.

Seren Serengil ile Gülben Ergen yine karşı karşıya!

İLİŞKİLİ HABER

Seren Serengil ile Gülben Ergen yine karşı karşıya!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0