Derya Baykal'dan şaşırtan Ferhan Şensoy itirafı! 'Öleceğini hiç beklemiyordum...'

Ünlü oyuncu Derya Baykal, eski eşi Ferhan Şensoy'un vefatıyla ilgili yaşadığı acıyı anlattı. Baykal, "Haberi alınca çok kötü oldum, üstümü değişip kızıma gitmek istedim üstümü giyinemedim. İnanın hiç beklemiyordum." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda usta oyuncu Ferhan Şensoy'un vefatıyla sanat dünyası ve yakınları yasa boğulmuştu. Kalp damar hastalıkları ve solunum yetmezliği sebebiyle bir süredir İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Ferhan Şensoy'un vefatının ardından eski eşi Derya Baykal ilk kez konuştu.

TV8'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan Derya Baykal, iki kızının babası eski eşi için "Öleceğini hiç beklemiyordum" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben kızlarımla yakın oturuyorum, Müjgan Ferhan’la karşı karşıya Derya ile de iki sokak ara var. Sabah 6’da uyandım, kızımın evinde ışık yanıyor, damadım da balkonda duruyor. Ben telaşlandım, telefon açmayı düşündüm sonra hayatlarına müdahale etmek istemedim. İçime bir korku girdi. Evde birileri dolaşıyordu, benim aklıma ‘kızım hamile’ onunla ilgi bir şeyler geldi. Aklıma hiç Ferhan Şensoy gelmedi. Ben damadımı aradım, ‘Ne oldu, doğum mu başladı’ dedim. O da Ferhan’ın vefat ettiğini söyledi"

NE OLMUŞTU?

Ünlü oyuncu Derya Baykal, geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren eski eşi Ferhan Şensoy'u anmak için sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulunmuştu. Eski eşi ile sahneledikleri tiyatro oyunundan bir bölümü takipçileriyle paylaşan Baykal'ın gönderisine düştüğü not herkesi meraklandırmıştı.

"FAZLA ANLAM YÜKLEMEYİN!"

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan "Neler Oluyor Hayatta" programına konuk olan Deryal Baykal, merak edilen paylaşımıyla ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu. Yaşananların ardından ilk kez konuşan Baykal, "Ferhan'la birlikte oynadığım, çok sevdiğim, iki saf aşığın hikayesini anlatan bir oyundu. Bir ağıt olduğu için içimden onu koymak geldi. Fazla anlamlar yüklemeyin, başka bir amaç yok" ifadelerini kullandı.

Ferhan Şensoy'a olan sevgisini ve saygısını dile getiren Baykal, "Ferhan Şensoy benim çocuklarımın kıymetli babası, torunlarımın dedesi, benim dostum" şeklinde konuştu.

ESKİ EŞİNİ UNUTMADI!

Türk tiyatrosunun nadide isimlerinden Ferhan Şensoy, haziran ayında geçirdiği anjiyo sebebiyle bir süredir İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybeden Şensoy, kalp damar hastalıkları ve solunum yetmezliği nedeniyle 31 Ağustos'ta hayatını kaybetti.

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti! Eski eşi yıkıldı...İLİŞKİLİ HABERUsta tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti! Eski eşi yıkıldı...

Usta oyuncunun 1988 yılında nikah masasına oturduğu ve 2 çocuğunun annesi olan eski eşi Derya Baykal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygulandırdı. Eski eşine bugün bir kez daha veda eden Baykal, birlikte sahneledikleri tiyatro oyunundan bir kısmı Instagram hesabından paylaştı. Baykal, paylaşımının altına "Aşkımızın Gemisi Fındık Kabuğu oyy...Ah güle güle ustam" şeklinde not düştü.

Buse Varol 3. kez anne mi oluyor? İşte şaşırtan açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol 3. kez anne mi oluyor? İşte şaşırtan açıklama
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0