Üvey annesinden sonra Burcu Güneş de konuştu! "Şov yapıyorlar"

Antalya'daki evini bedelsiz üzerine geçirdiği iddiasından dolayı üvey annesi Nuray Güneş'e tapu iptali davası açan Burcu Güneş soluğu mahkemede almıştı. Üvey annesinden sonra kendisi de konuştu...

46 yaşındaki sevilen şarkıcı Burcu Güneş, 9 sene önce vefat eden babası Ali Güneş'ten miras olarak kalan Antalya'daki evini bedel ödemeden üzerine geçirdiği iddiasıyla üvey annesi Nuray Güneş'e tapunun iptal edilmesi için dava açmıştı.

Güneş'in avukatı Ahmet Kürşat Köhle dilekçede şu ifadelere yer vermişti: "Ali Güneş evini, Nuray Güneş'e 1993 yılında satarak tapuda devir işlemi gerçekleştirdi. Güneş, bedelsiz olarak evini ikinci eşine devrederek Burcu Güneş'ten mal kaçırdı. Ali Güneş'in resmi nikahlı eşine üzerine kayıtlı taşınmazı satması hayatın olağan akışına aykırıdır. Bu nedenle müvekkilin, 8'de 3 oranındaki miras payının verilmesini talep ediyoruz. Evin üçüncü kişilere devredilmemesi için teminatsız olarak ihtiyati tedbir konulmasını istiyoruz."

MAHKEME TEDBİR KARARI ALDI

Mahkeme, Nuray Güneş ismine kaydı yapılan evin 8'de 3 hissesine ihtiyati tedbir talebi ile karşı taraftan 2 hafta içinde cevap dilekçesini göndermesine hükmetti. Güneş'in avukatı da sürenin 1 ay süreyle uzatılmasını talep etti. 

'KIZIM BUNU SENDEN HİÇ BEKLEMİYORDUM'

Kepez'deki evde oğluyla beraber oturan Nuray Güneş DHA'ya verdiği ropörtajda, Kendisi benim canım kızım. Çok seviyorum. Çünkü bana 'Anne' diyen ilk kişidir. Aradan 28 sene geçmiş. 28 yıl sonra bana dava açıyor.

Beni o kadar üzdü ki, Burcu o kadar sıkışık bir durumda mı? Benimle yüz yüze konuşsaydı ya bunları. Ben 2 bin TL emekli maaşıyla geçinen bir insanım. Ben Burcu'yu da çok seviyorum. İnşallah davayı beraber güzel sonuçlandırırız. Ama ben bu davayı duyduğumda çok üzüldüm. Hiç beklemiyordum. Kızım bunu senden hiç beklemiyordum dedi.

‘TAMAMEN GERÇEK DIŞI VE YALAN’

Bu açıklamaların ardından Burcu Güneş, "Maalesef yargıya intikal etmiş bir konu hakkında kameralar önünde gerçek dışı söylemlerde bulunulmuş ve kamuoyunda farklı bir algı yaratmak, adımı yıpratmak için son günlerde bilinçli bir şekilde basına yanlış haberler sevk edilmiştir.

Babamın ikinci eşinin ve kardeşimin kamuoyunda yaratmaya çalıştığı ihtiyaç sahibi- gariban olduklarına yönelik algı, tamamen gerçek dışı ve yalandır. Birçok gayrimenkule sahip oldukları bilinmesine rağmen sırf aleyhimde yanlış bir algı yaratmakla beni haksız yere merhametsizlikle, vicdansızlıkla ve paragözlükle suçlayarak zor durumda bırakacaklarını sanmaktadırlar.

Babamın ikinci eşi bana o büyük sevgisini (!) anlatacak kadar iyi, samimi duygular besleseydi ve bana ulaşmak isteseydi kameralar önünde yalan beyanlarla algı yaratmak yerine bizzat beni arayabilir ve ulaşabilirdi.

Bana yıllardır hiçbir şekilde ulaşmayıp aksine magazinsel bir şekilde kameralar önünde şov yapması samimiyetsizliğinin göstergesidir.” dedi.

Çağla Şıkel'den canlı yayında şaşırtan egzersiz

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel'den canlı yayında şaşırtan egzersiz
Şarkıcı Yıldız Tilbe  aşı olduğu haberlerini yalanladı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Yıldız Tilbe aşı olduğu haberlerini yalanladı!
Elvis Presley’in saçı müzayede rekor fiyata satıldı

İLİŞKİLİ HABER

Elvis Presley’in saçı müzayede rekor fiyata satıldı
Kıvanç Kasabalı ile Sedef Avcı her şeyi geride bırakıp Muğla'ya yerleşmişti...

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Kasabalı ile Sedef Avcı her şeyi geride bırakıp Muğla'ya yerleşmişti...

BİR YORUM YAPIN 0