Tolga Yüce'den usta sanatçı Cüneyt Arkın'a sürpriz!

Ünlü sanatçı Tolga Yüce, 84. yaşına girecek olan Cüneyt Arkın'a sürpriz bir ziyarette bulundu.

"Kara Murat" ve "Battal Gazi" gibi çok bilinen rollerle bir dönemin efsanesi haline gelen ve sayısız filmde oynayarak Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran Cüneyt Arkın, doğum günü olan 8 Eylül'de 84. yaşına girmeye hazırlanıyor. Ünlü sanatçı Tolga Yüce, Cüneyt Arkın'ın yeni yaşını evini ziyaret ederek sürpriz bir doğum günü ile kutladı. Usta oyuncu ile birlikte sohbet eden ve fotoğraf çektiren Yüce, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Çocukluk kahramanı olan Yeşilçam efsanesi Cüneyt Arkın ile sosyal medya hesabından paylaşım yapan sanatçı "İyi ki doğdun büyük usta, iyi ki dokundun hayatlarımıza... Seni çok seviyoruz, hayatımıza bıraktığın güzel izler için sana minnettarız.. Çocukluğumun, gençliğimin kahramanı.. Değerli büyüğümüzün doğum günü 8 Eylül.. Doğum gününü @iibrahimyk ile birkaç gün önceden kutladık." notunu düştü.

Ünlü şarkıcı Sarah Harding kansere yenik düştü!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Sarah Harding kansere yenik düştü!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0