Danla Bilic hayranları yüzünden isyan etti! Danla Bilic kimdir?

YouTube hesabından yayınladığı çeşitli videolarla milyonlarca kişiye ulaşan Danla Bilic, kapısına dadanan hayranı yüzünden sitem etti.

YouTube hesabından paylaştığı makyaj videolarıyla büyük ilgi çeken ve geniş kitlelere ulaşan Danla Bilic’in şu sıralar hayranıyla başı dertti.  Danla Bilic kendisine yapılan bir hareketle isyan etti ve bunu da sosyal medyadan paylaştı.

Bilic paylaşımında şunları söyledi:

"Evimin adresini bulup, güvenliğe kurye, kargo taklidi yapıp bir daha evimin kapısına gelen olursa artık kibar davranmam.  Aylardır sapık gibi mesaj atıp, arkadaşlarımın özel numaralarını bulup aradınız ses çıkarmadım ama bu artık son radde. Bir daha ne beni ne bir arkadaşımı en ufak mesajla bile rahatsız ederseniz gerçekten olay çıkarırım"

DANLA BİLİC KİMDİR?

Gerçek adı Neslihan Damla Akdemir olan Danla Bilic, 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelmiştir. Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde lisans eğitimini sürdürmektedir. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu YouTube'da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile tanınmış olsa da ilk olarak Twitter'da dikkatleri üzerine çekti.

  • Bir dönem Twitter hesabı üzerinden yerli ve yabancı futbolcular ile iletişime geçen ve kendisini trans birey olarak tanıtan Danla Bilic, bir çok sosyal medya kullanıcısını ise trolleyerek ilginç tepkiler almıştır.
  • Paylaşmış olduğu videolara verdiği isimlerle dikkatleri üzerine toplayan Danla Bilic, kendi makyaj markasını oluşturmuştur. Şimdilerde gezi vlogları ile adından sıkça söz ettiriyor.
Ünlü şarkıcı Sarah Harding kansere yenik düştü!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Sarah Harding kansere yenik düştü!
Oya Unustası ile Ahmet Tansu Taşanlar evlendi

İLİŞKİLİ HABER

Oya Unustası ile Ahmet Tansu Taşanlar evlendi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0