Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy'un yeni dizi projesi belli oldu!

Başarılı oyuncu Buğra Gülsoy, TRT dizisi Uyanış Büyük Selçuklu’da oynadığı güçlü Türk hükümdarı Sultan Melikşah rolüyle dikkat çekti.

Selçuklu Devleti’ni konu alan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi reytingleri alt üst ederek geçtiğimiz sezona damgasını vurdu. Buğra Gülsoy ise dizinin en etkili ismi olarak öne çıktı. 

Fakat dizi ikinci sezonunda bambaşka bir kadro ve yep yeni bir isimle izleyicisi ile buluşacak. Dizinin ikinci sezonu Sultan Alparslan dönemini konu alacak. Sevilen dizide hikayenin geriye doğru işleyecek olması ve Alparslan projesinde Mehmet Özgür dışında kimsenin yer almayacağının ortaya çıkması izleyicileri şaşırtmıştı.

 Alparslan dizisinde kadronun tamamının değişmesi ile Buğra Gülsoy da boşa çıkmıştı. Ancak Uyanış Büyük Selçuklu’nun yıldız ismi, Oasis dizisinin yerli uyarlaması olan “İmkansız” dizisinde rol alacak.

Ünlü oyuncu Pelin Karahan: İki aşımı da oldum içim rahat!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Pelin Karahan: İki aşımı da oldum içim rahat!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0