Müjgan Ferhan Şensoy kızının yüzünü ilk kez gösterdi!

Doğumuna günler kala babası Ferhan Şensoy'un vefatıyla yıkılan Müjgan Ferhan Şensoy, Pera'nın yüzünü ilk kez gösterdi.

Babası Ferhan Şensoy'un vefatından altı gün sonra kızını kucağına alarak anne olan Müjgan Ferhan Şensoy, Pera'nın yüzünü ilk kez gösterdi. Şensoy, "Pera tam 2 aydır dünyamızı aydınlatıyor. Hayatımın en zor ve en güzel anlarını aynı anda göğüsleyebildiysem senin sayende canım sevgilim Cem Öget... İyi ki bu yolculuğa beraber çıkmışız." ifadelerini kullandı

İŞTE PERA BEBEK!

Babasının acısıyla sarsılan usta sanatçının kızı Müjgan Ferhan Şensoy ise altı gün sonra anne olmuştu. Pera'yı kucağına alan Şensoy, haftalar sonra yeni bir paylaşımda bulundu.

 

Türk tiyatrosunun değerli isimlerinden Ferhan Şensoy, bir süredir geçirdiği anjiyo nedeniyle İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görüyordu. 31 Ağustos'ta yaşama gözlerini yuman usta sanatçının kızı Müjgan Ferhan Şensoy, bebeğini kucağına almak için gün sayarken babasının vefatıyla sarsıldı.

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti! Eski eşi yıkıldı...İLİŞKİLİ HABERUsta tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti! Eski eşi yıkıldı...

Dede olmak için gün sayan Ferhan Şensoy'un kızı Müjgan Ferhan Şensoy, 9 aylık hamileydi. Ancak usta tiyatrocu, kızının doğumuna günler kala torununu göremeden yaşamını yitirdi. 

PERA'YI KUCAĞINA ALDI

Cem Öğet ile evli olan Müjgan Ferhan Şensoy, ilk bebeği Pera'yı dünyaya getirdi. Kızlarına Pera adını veren çift bebeklerinin ismine nasıl karar verdiklerini şöyle açıklamışlardı:

"Cem ile konuştuğumuz bir şeydi; bir kızımız olursa adı 'Pera' olsun dedik. İkimizin hem ayrı ayrı hem de kesişen hayatlarının ev sahibiydi Pera.."

Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu oğlunun yanına defnedildi!

İLİŞKİLİ HABER

Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu oğlunun yanına defnedildi!
Latin Grammy ödüllü Marilia Mendonca uçak kazasında öldü

İLİŞKİLİ HABER

Latin Grammy ödüllü Marilia Mendonca uçak kazasında öldü
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Esfa 2 yıl önce

Opera daha güzel değil mi