Sanatçı Hakkı Bulut Reynmen'in adını duyunca sinirlendi

Hakkı Bulut, ‘Kızlar’ isimli şarkısının müziğini çalan ve uzlaşma yoluna gitmeyen Reynmen'e ateş püskürdü.

Hakkı Bulut, şarkıcı Reynmen’e, ‘Kızlar’ adlı şarkısının müziğini ‘Biziz’ adlı şarkısında izin almadan kullandığı gerekçesiyle geçtiğimiz günlerde dava açacağını belirtmişti.

Bulut, önceki gün Bakırköy’de objektiflere yansıdı. Ünlü sanatçı, Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş’a sitem etti.

Reynmen'in adını duyar duymaz ateş püsküren Hakkı Bulut, "Bu şarkının sözü ve ve müziği bana ait. MESAM Bilim Teknik Kurulu, şarkının benzerliğini onayladı. Bu arkadaş ya çok acemi ya da beni acemi zannediyor. Bu yaptığını cahilliğine veriyorum." dedi. 

Hakkı Bulut defalarca kez Reynmen ve ekibine ulaşmak istedi fakat her seferinde, ‘Kusura bakmayın biz size en kısa zamanda döneceğiz’ şeklinde cevap aldı.

Sanatçı, bu durum karşısında dava açmaktan başka çaresi kalmadığını belirtti.

Can Yaman hayranları yine izdihama sebep oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Can Yaman hayranları yine izdihama sebep oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0