Çağlar Çorumlu'nun Zeki Müren'li reklamı sosyal medyayı böldü! Çağlar Çorumlu kimdir?

Oyuncu Çağlar Çorumlu bir markanın reklam filmi için Türk Sanat Müziği'nin efsane ismi Zeki Müren'i canlandırdı. Yapılan film sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Peki, Çağlar Çorumlu kimdir?

Arif V 216 filminde Zeki Müren'i canlandıran ve başarılı bulunan Çorumlu bu sefer efsane ismi bir bankanın kredi kartı reklamı için canlandırdı. 

Çağlar Çorumlu'nun oynadığı reklam filmi televizyonda yayınlanınca sosyal medyadan tepki topladı.

Sanatçının hatırasına hakaret edildiğini öne süren Zeki Müren hayranları reklamın bir an önce yayından çekilmesini istedi.

ÇAĞLAR ÇORUMLU KİMDİR?

Çağlar Çorumlu'nun annesi ve babası öğretmendir. 1994 yılında Merzifon Lisesinden mezun oldu. 2000 yılında Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünden mezun oldu. Kendisindeki oyunculuk yeteneğini ilk olarak, bu tiyatro kulübünün yönetmeni olan Tolga Evren'in desteği ile fark etti. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra, tiyatro eğitimi almak ve tiyatro hayatına profesyonel olarak devam etmek için 2000 yılında İstanbul'a yerleşti.

Çağlar Çorumlu tiyatro oyunculuğunun yanı sıra, 2001 yılından bu yana pek çok dizide ve sinema filminde rol aldı. Ayrıca, animasyon ve reklam dublaj çalışması da yapmaktadır. Çağan Irmak'ın 2010 yılı yapımı Prensesin Uykusu adlı filmindeki Aziz karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Çağlar Çorumlu 2012 yılında Gaye Çorumlu ile nikah masasına oturdu. 

Yeşim Salkım'ın babası son yolculuğuna uğurlandı! Gülben Ergen...

İLİŞKİLİ HABER

Yeşim Salkım'ın babası son yolculuğuna uğurlandı! Gülben Ergen...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0