Ünlü şarkıcı Ebru Polat'ın aşı pişmanlığı: Keşke daha önce olsaydım

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda kameralara yansıyan şarkıcı Ebru Polat'ın aşı itirafı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, önceki gün Nişantaşı City'de objektiflere yansıdı. Korona virüsü atlatan ünlü isim, hastalığı atlattıktan sonra ilk kez dışarı çıktığını belirtti.

Daha önce aşı olmadığı için pişman olduğunu dile getiren Polat, "Bir hafta hastanede yattım. Allah tüm sağlık çalışanlarından razı olsun. Onlar sayesinde iyi oldum. Allah bu hastalığı düşmanıma bile yaşatmasın. Bundan sonra maskemi yüzümden bile indirmeyeceğim." şeklinde konuştu.

"ÇOK PİŞMANIM!"

Daha önce aşı yaptırmamasının sebebini açıklayan ünlü şarkıcı sözlerini şöyle sürdürdü:

"İğneden korktuğum için aşı yaptırmamıştım. Bu yüzden çok zor geçti hastalığım. Çok pişmanım. Keşke aşımı önceden yaptırsaydım. Herkesin aşı olması lazım. Aşı karşıtı olanlara bir kez daha düşünmelerini tavsiye ediyorum."

Dünyaca ünlü oyuncu Michael Constantine hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü oyuncu Michael Constantine hayatını kaybetti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0