Linet tanınmaz halde! Değişimini görenler şoke oldu

Geçtiğimiz günlerde verdiği kilolarla gündem olan şarkıcı Linet'in son hali sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Bir deri bir kemik kalan Linet, yüz hatlarında radikal değişiklik yaptı.

Aylar öncesinde İbo Show'a katılan ve değişimiyle herkesi şaşırtan şarkıcı Linet estetikle birlikte adeta bambaşka birine dönüştü. Son olarak kısacık saçlarıyla ekranlarda yer alan Linet bir deri bir kemik kaldı. 

Şimdilerde adeta tanınmaz halde olan Linet spor salonundan çıkmadığı zamanların meyvesini topluyor. Geçirdiği estetikler ve verdiği kilolar sonrası oldukça değişen Linet, yıllar içerisindeki değişimi ve lüks harcamalarıyla da sık sık gündeme geliyor. 

İŞTE LİNET'İN SON HALİ;

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Zeynep Bastık fotoğraf çektirmek isteyen hayranına bakın nasıl tepki verdi!

İclal Aydın 40 yıl öncesine gitti! Görenler şok oldu

İLİŞKİLİ HABER

İclal Aydın 40 yıl öncesine gitti! Görenler şok oldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Battal 2 yıl önce

Bu kadın TÜRK değil biz biliyoruz