Ünlü popçu Simge Sağın yıllarca ara verdiği İTÜ'den mezun oldu!

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, uzun yıllar ara verdiği üniversite eğitimini tamamladı ve dün yapılan mezuniyet törenine katıldı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Ses Eğitimi Bölümü'nde okuyan ünlü popçu Simge Sağın, eğitimine uzun yıllar ara vermişti. Geçen yıl pandemi nedeniyle konserlerin olmamasını fırsata dönüştüren ünlü şarkıcı eğitimini tamamlamaya karar verdi. 

İstanbul Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü'nde okuyan Simge Sağın, kalan iki dersini de vererek uzaktan eğitimini tamamladı. 

15 yıllık aradan sonra dün mezuniyet törenine katılan ünlü şarkıcı "Kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum. Şimdi diplomalı ve konservatuvar mezunuyum." şeklinde konuştu.

"GENÇ KIZLAR SİZE BİR MESAJIM VAR!"

Mutluluğu gözlerine yansıyan güzel şarkıcı, kadınlara seslenerek "Bu fotoğraf benim için çok kıymetli. Özellikle genç kızlar size çok önemli bir mesajım var! Okuyun, çalışın, kendi ayaklarınız üzerinde durmayı öğrenin! O zaman kimseye boyun eğmek zorunda kalmazsınız." ifadelerini kullandı ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben okuldan ayrılalı 15 yıl olmuş… Yarım kalan, tamamlanması pandemide gerçekleşen çok kıymetli bir meseleydi… Ama burada en büyük teşekkür Emel Şenocak hocama ve tabii ki tüm hocalarıma, arkadaşlarıma..."

Simge'ye mezuniyet töreninde hem menajeri hem de iletişim danışmanı olan Özgür Aras eşlik etti. Ünlü şarkıcı mezuniyet sonrasında konser vererek öğrenci arkadaşlarına keyifli anlar yaşattı. 

Haluk Levent, kendi konserinde kuyruğa girdi!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent, kendi konserinde kuyruğa girdi!
Ahmet Kaya filmini çeken yönetmen izlenme sayısının düşük kalmasına isyan etti

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Kaya filmini çeken yönetmen izlenme sayısının düşük kalmasına isyan etti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0