Irmak Arıcı resmen özür diledi! Yüzüne tükürmüştü..

Önce tarfikte tartıştığı kişinin yüzüne tüküren, ardından ise sahne aldığı mekanda hareketsiz durarak tepkilerin odağı olan Irmak Arıcı günler sonra özür diledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Mustafa Ceceli ile düet yaptığı "Mühür" şarkısıyla adını duyuran Irmak Arıcı, trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişinin yüzüne tükürmüş, genç adam yaşadığı olayı saniye saniye kaydetmişti...

Olaydan kısa bir süre sonra sahne aldığı mekanda şarkı söylemek yerine hareketsiz durmayı tercih eden Arıcı, ikinci bir skandalla gündem olmuştu.

Yaşananlardan sonra sessizliğe gömülen Irmak Arıcı, günler sonre özür diledi.

Arıcı, sosyal madya hesabında "Her şey için özür dilerim, bugüne kadar hayal kırıklığına uğrattığım her kalp için çok üzgünüm, benim aşkım müzik beni onunla tanıdınız onunla affedersiniz biliyorum... Ve hep söylediğim gibi her ne çıkarsa çıksın dilinizden, dillendirdiğim her şarkı sizin sayenizde büyüdü... milyonlara ulaştı, gönlünüzden öper, çalışarak karşınıza çıkacağım der, müzikle kalmanızı umut ederim sizi seven Irmak" mesajını paylaştı.

İŞTE O ANLARA AİT VİDEO;

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Eee 2 yıl önce

Malesef

Selami 2 yıl önce

"Yandım, yandım, yandım Allahım Beni sana küstüren kadere ahdım" Resmen ŞİRK. Kime küsüyon bi bak. Şarkımı dinleyin diye internette yalvarıyordun , şimdi de fena havalandın. Mustafa Ceceli de sözüm ona Müslüman geçinir. Hiç mi düşünmezsin bu sözleri.