Ünlü şarkıcı Gülşen'den İspanya hamlesi!

Geçen yıl İspanya'dan ev aldığı konuşulan şarkıcı Gülşen'in artık sadece işleri için Türkiye'ye gidip geldiği öne sürüldü.

Ünlü popçu Gülşen'in geçtiğimiz yıl Barcelona yakınlarında yer alan Costa Brava'dan ev aldığı biliniyor. 2019 yılında İngiltere'ye yerleştiğine dair çıkan haberlere sert tepki veren ünlü popçu konu hakkında "İngiltere’de ev falan almadık. Kendi ülkemde yaşamak, sahneye çıkmak istiyorum." şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

İngiltere'de ev aldı haberlerine sert çıkan şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz yıl İspanya'da yer alan Costa Brava'dan ev aldı. Eğer ünlü sanatçı 10 yıl İspanya'da kalmaya devam ederse vatandaşlık için başvuru hakkı elde edebiliyor. İspanya'da oturum hakkı elde edebilmek için en az 160 bin Euro değerinde bir ev almak gerekiyor.

Kuyumcucular bile fiyat biçemedi...Bülent Ersoy parmağında servet taşıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Kuyumcucular bile fiyat biçemedi...Bülent Ersoy parmağında servet taşıyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0