Zerrin Arbaş, hayatı film olursa kızını Nil Karaibrahimgil'in oynamasını istedi

Usta sanatçı Zerrin Arbaş'ın kızı Derya Arbaş genç yaşta kalp krizinden vefat etmişti. Arbaş kızı Derya Arbaş'ın hayatı film olursa şarkıcı Nil Karaibrahimgil'in oynamasını istedi.

Ünlü oyuncu Zerrin Arbaş, Türkiye ve Amerika arasında geçen ömründe Hollywood artistleriyle aynı ortamlarda bulunmuş kendisine geniş bir şöhret edinmişti. Kızı da kendisi gibi oyuncu olan ve onu kalp krizi sonucu, henüz 35 yaşındayken kaybeden ünlü sanatçı yıllar sonra röportaj verdi.

Hürriyet'e konuşan ve hayatının film olmasını isteyip istemeyeceği sorulan Arbaş, "Tabii isterim. Yeni jenerasyon oyuncularının hepsine hayranım. Beni oynayacak harika insanlar vardır. Fakat Derya, önemli. Nil Karaibrahimgil'e bayılıyorum, ne kadar Derya tipli değil mi?

Keşke oynasa. Gülüşü, bakışı çok benziyor. Özge Özpirinçci'ye de zaman zaman bakıyorum, o da Derya'ya benziyor. Onun ruhunu taşıyabilirmiş gibi geliyor." yanıtını verdi.

Demet Akalın'dan Tarkan'a ülkene dön çağrısı!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'dan Tarkan'a ülkene dön çağrısı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0