Pop yıldızı Britney Spears, İran doğumlu erkek arkadaşı Sam Asghari ile nişanlandı!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears, babasına karşı verdiği vasilik mücadelesinde zafere doğru emin adımlar atarken özel yaşamında da mutluluğa kucak açtı. Spears, uzun zamandır birlikte olduğu Sam Asghari ile nişanlandı.

Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Britney Spears, 13 yıldır babası Jamie Spears'ın vasiliği altında yaşamını sürdürüyordu. Pop yıldızı hayatında birçok kararı babasına danışmadan alamıyordu. Erkek arkadaşı Sam Asghari ile hayatını birleştirme kararına ise babasından onay alması gerekiyordu.

Uzun yıllardır devam eden vasilik mücadelesinde son olarak Jamie Spears, bu görevden çekilmek üzere mahkemeye başvurduğunu açıklamıştı.

Bu gelişmelerin ardından dünyaca ünlü yıldız, bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı Sam Asghari ile nişanlandıklarını duyurdu. Sosyal medya hesabından erkek arkadaşıyla nişanlandıklarına dair paylaşımda bulunan Spears, "buna inanamıyorum" notunu paylaşımının altına ekledi.

Tahran doğumlu oyuncu ve fitness antrenörü Sam Asghari de sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Ebru Şancı oğlunun sünnet törenini şatoda yapacak

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şancı oğlunun sünnet törenini şatoda yapacak
Sipsi ustası Halime Nine...

İLİŞKİLİ HABER

Sipsi ustası Halime Nine...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Rebelboy1903 2 yıl önce

kendini uyuşturucuyla fena harcadı