Ünlü şarkıcı Koray Avcı'nın babasıyla paylaşımı duygulandırdı!

Türkiye'nin sevilen isimlerinden Koray Avcı'nın babası Veysel Medet Avcı, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından babasıyla ilgili paylaşımda bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden şarkıcı Koray Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını duygulandırdı.

Babası Veysel Medet Avcı'nın bir karesini Instagram hesabından paylaşan ünlü isim şu ifadeleri kullandı:

"Bana böyle baktığını hiç farketmemiştim Baba. Hiç oturup rakı da içemedik seninle. Aşık olduğumda bile anlatamadım sana ama çok keyifli bir çocukluk geçirdim sayende. Gençliğim çalışmakla geçti, oradan oraya. Çok göremedik birbirimizi. Tam zamanıydı şimdi. “Daha yapacak çok şey var.” diyorduk en son. Fethiye’ye gidip biber ekip, birlikte koşu yapacaktık. Birlikte şarkı bile söylemedik. Yarım kaldı her şey. İkimizde neye inat ettiysek, hep çalıştık. Sanki sonu yokmuş gibi. Bi’şeylerden kaçmanın en güzel yolu dedik birbirimize. Artık dinlenme vakti. Annemi ve kardeşimi merak etme. Bana hep “devam et” dedin. “Bana bir gün veda etsen bile şarkı söyleyeceksin.” dedin. Sanırım başka çarem yok. Seni otuz yaşımda uğurladım. Sen otuz yaşında bana aldığın kasetlerle, ilk şarkılarımı ezberlettin. Bu akşam şarkı söyleyeceğiz biz baba. Hep birlikte. Belki bir gün yine birbirimize bakıp şarkı söyleriz diye… Işıklar içinde uyu, seni çok özleyeceğiz."

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Koray Avcı'nın babası Veysel Medet Avcı, geçtiğimiz gün Ankara'da tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu. Kalp ve böbrek yetmezliği sebebiyle yaşamını kaybeden Veysel Medet Avcı için bugün öğle namazının ardından Pir Sultan Abdal Cemevi'nde cenaze töreni düzenledi.

Koray Avcı tören boyunca babasının tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı ve yakınlarının taziyelerini kabul etti. 

Veysel Medet Avcı'nın cenazesi düzenlenen törenin ardından Karşıyaka Mezarlığı'na götürüldü.

LÖSEVE BAĞIŞ YAPILMASINI İSTEMİŞTİ!

"Adaletin Bu Mu Dünya", "Hoşgeldin" ve "Aşk Sana Benzer" gibi şarkılarıyla gönüllere taht kuran şarkıcı Koray Avcı, baba acısıyla sarsıldı. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babası Veysel Medet Avcı'nın hayatını kaybettiğini duyurarak cenaze töreni hakkında bilgiler açıkladı.

Babasının vefatıyla yıkılan ünlü şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Babamız Veysel Medet Avcı'yı kaybettik. Cenazesi, yarın (14 Eylül Salı) Batıkent Pir Sultan Abdal Cemevi'nde kılınacak öğle namazından sonra Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecektir" ifadelerine yer verdi.

31 yaşındaki şarkıcı, cenaze törenine çiçek göndermek isteyen sevenlerine "Kovid-19 sebebiyle cenazeye katılım sınırlı olacaktır. Başsağlığı dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Çiçek gönderilmesini Lösev'e bağış yapılmasını rica ederiz" şeklinde seslendi.

Koray Avcı'nın paylaşımına takipçilerinden baş sağlığı mesajları gelirken Soner Sarıkabadayı, Özlem Yıldız, Berkay, Yasemin Sakallıoğlu, Onur Buldu, Cüneyt Özdemir, Şahan Gökbakar, Buray ve Murat Boz gibi sanat dünyasının değerli isimleri de ünlü şarkıcının paylaşımına taziye yorumu yaptı.

Prens Philip'in vasiyeti en az 90 yıl gizli kalacak!

İLİŞKİLİ HABER

Prens Philip'in vasiyeti en az 90 yıl gizli kalacak!
Şevval Şahin'le yaşadığı olayla adını duyuran Kerem Sabancı'nın yeni yuvası göz kamaştırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Şevval Şahin'le yaşadığı olayla adını duyuran Kerem Sabancı'nın yeni yuvası göz kamaştırdı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0