Golden Palm Awards ödül törenine Erkan Petekkaya ile Binnur Kaya damga vurdu

İstanbul Turizm Derneği’nin katkılarıyla, bu yıl yedincisi gerçekleştirilen ‘Golden Palm Awards’ ödül töreni, Zorlu Center Raffles Hotel’de gerçekleştirildi. Geceye kırmızı oda dizisinin usta oyuncuları Erkan Petekkaya ve Binnur Kaya damga vurdu.

Sunuculuğunu Özge Ulusoy’un yaptığı gece, İranlı tasarımcı Azadeh Pourakbar’ın defilesiyle başladı. Defilenin sürprizi, doğaya dikkat çeken kıyafetiyle Yılmaz Morgül oldu. 

Törende Kırmızı Oda'da oynadığı Doktor hanım rolüyle büyük bir çıkış yakalayan usta oyuncu Binnur Kaya, “yılın kadın dizi oyuncusu” seçildi. Ödülü takdim etmek için sahneye çıkan Erkan Petekkaya, Binnur Kaya’ya ödülünü dizlerinin üzerine çökerek verdi ve büyük alkış aldı. Binnur Kaya da bu jest karşısında aynı şekilde diz çökerek ünlü oyuncuya sarıldı.

binnur kaya ve erkana petekkaya

binnur kaya ve erkana petekkaya

Binnur Kaya ile Erkan Petekkaya, “Kırmızı Oda” adlı dizide birlikte kamera karşısına geçmişti.

Erkan Petekkaya, “Yılın Televizyon Oyuncusu” ödülü aldı

Milyoner'e damga vuran soru: Hangisi Kur'an-ı Kerim'de geçen isimlerden biri değildir?

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner'e damga vuran soru: Hangisi Kur'an-ı Kerim'de geçen isimlerden biri değildir?
Yılmaz Erdoğan'dan nefes kesen gerilim!

İLİŞKİLİ HABER

Yılmaz Erdoğan'dan nefes kesen gerilim!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

ahsen 2 yıl önce

iki sanatçıda bu ödülleri haketti.hemde fazlasıyla.