Acun Ilıcalı'dan Güntekin Onay'a Exxen tepkisi

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın dijital platformda herkesin beğenisine sunduğu Exxen sitesine Güntekin Onay "Exxen'e üye olabilmek için 1,5 saattir uğraşıyorum. Web sitesinden başaramadım. 9300'a mesaj attım. Ücret ödendi, bu kez de şifre gelmedi" paylaşımını yaptı. Ilıcalı büyük tepki gösterdi.

Güntekin Onay, geçtiğimiz gün "Exxen'e üye olabilmek için 1.5 saattir uğraşıyorum. Web sitesinden başaramadım. 9300'a mesaj attım. Ücret ödendi, bu kez de şifre gelmedi. 19:45 maçlarına yetişemedim. 22:00 için umudum devam ediyor!" paylaşımında bulundu.

acun ılıcalı güntekin onay tepki

acun ılıcalı güntekin onay tepki

Güntekin Onay da Acun Ilıcalı'nın açıklamalarının ardından yeni bir paylaşımda bulunarak "Girişimciliği, projeleri ve başarılarıyla gurur duyduğum değerli dostum Acun Ilıcal'nın Exxen ile ilgili yaşanan teknik sorunumu kişisel algılamasına şaşırdım. Bu kadar emek ve büyük yatırım var. Farkındalık olsun ki bunlar yaşanmasın. Arkadaşlar aradı, sağ olsunlar. Halloldu." sözleri ile yanıt verdi.

 

Bollywood yıldızı Salman Khan Kapadokya'da

İLİŞKİLİ HABER

Bollywood yıldızı Salman Khan Kapadokya'da
Acun Ilıcalı: Hadise'nin yerine yeni bir isim düşünüyoruz

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı: Hadise'nin yerine yeni bir isim düşünüyoruz
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

meyyid 2 yıl önce

eskiler bilir "teleon" gibi olmasın bu "exxen"...

Sinan 2 yıl önce

Adam haklı acun bey pazartesi salı 0850 numarayı arıyoruz bir Allahın kulu lütfen dahi olsa cevap vermiyor kimseye kızma önce çalışan personeline kız

Kuzu 2 yıl önce

Acun Ilıcalı'nın açıklamalarını göremedik!