Aldatılan eşin tanık gösterdiği 'öteki kadına' hapis istemi!

İstanbul'da sadakatsizlik sebebiyle eşine boşanma davası açan bir kadın, eşinin kendisini aldattığı kadını tanık olarak gösterdi. Mahkemede 'aramızda ilişki yok' ifadelerini kullanan Z.M.Ö'ye aldatılan eş "yalan tanıklık" suçu iddiasıyla şikayetçi oldu.

Sadakatsizlik iddiasıyla eşine boşanma davası açan 52 yaşındaki L.T.T.B mahkemede eşinin kendisini aldattığı kadını tanık olarak gösterdi. Ancak Z.M.Ö mahkemede bahsi geçen Ö.T.B ile arasında bir ilişki olmadığını söyledi. Aldatılan eş ise Z.M.Ö'nün eşiyle yemek yediği kareleri savcılığa sundu ve 'yalan tanıklık' suçu iddiasıyla şikayetçi oldu.

HTS KAYITLARI İNCELEME ALTINA ALINDI

Savcılığın iddianamesine göre; HTS kayıtlarının incelenmesi sonucu şüphelinin müştekinin eşi ile toplamda 57 görüşme kaydına ulaşıldı. Şüpheli ve müştekinin eşinin 2018-2019 ve 2020 yıllarında aynı anda yurtdışına giriş çıkış kayıtları olduğu bilgisi elde edildi. Bunun yanı sıra; müştekinin eşinin kredi kartından para çekildiği bilgisine de ulaşıldı. İddianamede yer alan bir diğer bilgi ise şüphelinin HTS kayıtlarında cep telefonunun aynı tarihte Ayvalık'ta sinyal verdiği öğrenildi.

İddianamede, şüpheli Z.M.Ö.'nün 9 Temmuz 2020 tarihinde tanık olarak mahkemeye geldiği ve müştekinin eşi Ö.T.B ile Z.M.Ö'nün arasında bir ilişki olduğu belirlendi. Ancak mahkeme sürecinde Z.M.Ö müştekinin eşi ile arasında herhangi bir gönül ilişkisi olmadığını, telefonla görüşme sağlamadıklarını ve birlikte tatile gitmediklerini söylediği ifade edildi.

1 YILDAN 3 YILA KADAR HAPİS!

Yapılan araştırmaların sonunda savcılık, tanık olarak dinlenen şüpheliye "Yalancı tanıklık" suçundan bir yıldan üç yıla kadar hapis istemiyle dava açma kararı aldı. Bunun yanı sıra; Z.M.Ö.'ye zina davası da açıldı.

Arda Turan ve Berkay Şahin davası çıkmaza girdi!

İLİŞKİLİ HABER

Arda Turan ve Berkay Şahin davası çıkmaza girdi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0