Ece Seçkin ile Çağrı Terlemez evlendi! Seçkin'in iddialı gelinliği olay oldu

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin ve pilot Çağrı Terlemez çifti, bugün dünyaevine girdi. Düğün öncesinde iddialı gelinliğini paylaşan Seçkin, gündeme bomba gibi düştü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ece Seçkin ile Çağrı Terlemez, pandemi nedeniyle erteledikleri düğünlerini sonunda gerçekleştirdi. Çift, Beykoz'daki bir mekanda hayatlarını birleştirdi. 

Seçkin ve Terlemez'in düğününe ünlü isimler katıldı. Ozan Doğulu, Enis Arıkan, Derya Uluğ, İrem Derici, Esra Erol, Sinan Akçıl-Burcu Kıratlı çifti, Danla Bilic ve Merve Özbey, yakın dostlarını bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

GELİNLİKLERİNİ HEDİYE EDECEK

Daha önce yaptığı açıklamada gelinliklerini hayranlarına hediye edeceğini söyleyen Seçkin, iki farklı gelinlik giydi.

Ece Seçkin, düğün öncesi "Normal şartlarda kaosa ve kalabalığa alışığım. Çok rahat olurum diye düşünüyordum ama gerçekten bu heyecan hiçbir şeye benzemiyormuş. Çok mutluyum hayatımın aşkıyla sonsuzluğa imza attık. Bu duyguyu yaşamak isteyen herkese kısmet olur inşallah" sözleriyle duygularını dile getirdi.

Ece Seçkin, gelinlikleriyle ilgili, "Öncelikle düğünümde bu kadar güzel gelinlikler giydiğim için çok şanslıyım.

Gelinliklerin hepsi beni yansıtıyor. Gelinliklerden biri için çok sıra dışı diyebilirim. Diğer gelinliklerimde ise daha prenses bir Ece Seçkin var. Özellikle sıra dışı olarak tanımladığım gelinliğim, alışık olduğunuz çılgın ve şaşırtıcı Ece'yi yansıtıyor" dedi.

Acun Ilıcalı canlı yayında itiraf etti: "500 tane sipariş ettim"

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı canlı yayında itiraf etti: "500 tane sipariş ettim"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Leyla 2 yıl önce

Mutluluklar Ececiğim