Mucize Doktor'un yıldızı Sinem Ünsal'ın projesi belli oldu!

Ünlü oyuncular Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk, Fox TV'nin yeni dizisi Elbet Bir Gün'de buluştu.

aner Ölmez'le birlikte başrolü paylaştığı Mucize Doktor'da Nazlı karakteriyle sevilen Sinem Ünsal bu defa bambaşka bir rolle seyirci karşısına çıkacak. Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk , FOX’un yeni sezon dizisi Elbet Bir Gün'ün tanıtımı için objektif karşısına geçti.

ELBET BİR GÜN'DE EVLİ BİR ÇİFTİ CANLANDIRACAKLAR

Birbirine aşık, evli bir çift olarak ekran karşısına çıkacak ikilinin süprizlerle dolu hikayesi şimdiden merak konusu oldu. Gizem Kılıçlı (Sinem Ünsal) ve Mehmet Kılıçlı (Burak Yamantürk) her ne kadar birbirlerine tutkuyla bağlı olsalar da geçmişlerinden gelen sırlar hem evliliklerini, hem de sevgilerini sınayacaktır.

Acun Ilıcalı canlı yayında itiraf etti: "500 tane sipariş ettim"

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı canlı yayında itiraf etti: "500 tane sipariş ettim"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0