Prens William'ın eşi Kate Middleton sırra kadem bastı!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en gözde isimlerinde Prens William ve Kate Middleton bir süredir hiçbir yerde görüntülenmiyorlar. Yaklaşık 2 aydır ortalarda görünmeyen Kate Middleton hakkında şoke eden iddialar ortaya atıldı.

İngiltere Prensi William ile evli olan Kate Middleton, temmuz ayından beri kamuoyu önünde hiç görülmedi. Pandemi döneminin en yoğun olduğu zamanlarda bile çeşitli etkinliklerde boy gösteren ünlü çiftin iki aydan fazla süredir görünmemesi hamilelik iddialarını gündeme getirdi.

Hafta sonu Kate Middleton'ın erkek kardeşi James Middleton'ın Fransa'da gerçekleşen düğününe çiftin katıldığı öğrenildi. Ancak düğünden tek bir karenin de yayınlanmaması Kate Middleton'ın hamile olduğu iddialarını güçlendirdi.

70 gündür kamuoyu önüne çıkmayan Middleton son olarak Euro 2020 final karşılaşmasını izlerken objektiflere yansıdı. Prens William pek çok ekinliğe katılırken eşi Kate Middleton'ın görüntülenmemesi basında sıklıkla yer aldı.

Bunun üzerine Cambridge Düşesi'nin Afganistan'dan mültecilerin tahliyesine yardım eden görevliler ile çekilen kareleri yayınlandı. Ancak Middleton'ın karnındaki şişlik gözlerden kaçmadı.

Yaptığı hareket takdir topladı! Peygamber devesine...

İLİŞKİLİ HABER

Yaptığı hareket takdir topladı! Peygamber devesine...
Aşısız hamilelerde hastaneye yatış ve ölüm oranı arttı!

İLİŞKİLİ HABER

Aşısız hamilelerde hastaneye yatış ve ölüm oranı arttı!
Serenay Sarıkaya'dan Şahmaran paylaşımı! "Geliyor gelmekte olan..."

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya'dan Şahmaran paylaşımı! "Geliyor gelmekte olan..."
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0