Ebru Aykaç hakkında şoke eden iddia: Doktora saldırdı

Oyuncu Ebru Aykaç, hakkında ortaya atılan iddia şaşırttı. Türk Sağlık Sen İzmir 1 No.lu Şube Başkanı Barış Koçak, oyuncu Aykaç'ın doktorlara hakarette bulunarak kendine öncelik verilmesini istediğini iddia etti.

Geçtiğimiz gün gece saat 02:00'de meydana gelen olayı anlatan Türk Sağlık-Sen İzmir 1 No.lu Şube Başkanı Barış Koçak, oyuncu Ebru Aykaç'ın sağlık çalışanlarına saldırarak hakaretlerde bulunduğunu söyledi.

oyuncu ebru aykaç

oyuncu ebru aykaç

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; oyuncu olduğu için kendine öncelik verilmesi gerektiğini söyleyen Aykaç, tehdit ederek hastaneyi terk ediyor.

başkan koçak

başkan koçak

O anları Başkan Koçak bu sözlerle anlattı:

"Hasta ve yakını muayene olmak için hastaneye geldiğinde, görevli sağlık personelinin ilgilendiği hastalar var. Bu sebeple, yandaki sedyeye geçip beklemesini söylüyorlar. Bu sırada da onlardan evvel gelen hastanın muayenesini yapıyorlar. Yan sedyede beklemesi söylenilen, ismini sonradan öğrendiğimiz sinema oyuncusu Ebru Aykaç, oradaki hekim arkadaşlarımıza hakaretler ve küfürler ediyor. 'Size gününüzü göstereceğim' diyor, sinkaflı sözler kullanıyor. Bir bakanlık yetkilisinin adını kullanıyor ve 'Onu aratmayın bana' diyor' tehditler savuruyor. Hastası muayene edilmesine rağmen hala sözlü saldırılarını devam ettiriyor."

Bu iddialar üzerine henüz oyuncudan bir açıklama gelmedi. 

Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay'dan Başkan Erdoğan'a anlamlı ziyaret!

İLİŞKİLİ HABER

Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay'dan Başkan Erdoğan'a anlamlı ziyaret!

BİR YORUM YAPIN 0