Bülent Serttaş'tan Elazığ'da bıçaklanan Japon turiste ziyaret!

12 yıl önce çıktığı dünya turunda 5 gün önce Elazığ'da bıçaklanan Japon turist Shogan Kameda, şarkıcı Bülent Serttaş tarafından kaldığı evde ziyaret edildi.

Japonya'dan 12 yıl önce bisikletiyle dünya turuna çıkan Shogan Kameda, farklı ülkeleri gezdikten sonra Türkiye'ye geldi. Kameda'nın Muş'tan sonraki durağı Elazığ oldu. Sivrice ilçesinde kamp yapan Kameda, 11 Eylül'de D.B. tarafından bacağından bıçaklandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kameda, ilk müdahalesinin ardından Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Kameda, bacağının tedavi edilmesinin ardından taburcu oldu. Şüpheli D.B. ise tutuklandı.

BÜLENT SERTTAŞ DA OLAYI DUYAR DUYMAZ GELDİ

Kameda ile 3 yıl önce tanışan Elazığlı Kamuran Aşar ise Kameda'ya sahip çıkıp, taburcu olmasının ardından evinde ailesiyle birlikte ağırlıyor. Olayı duyan Elazığlı sanatçı Bülent Serttaş ise İstanbul'dan gelerek, Yazıkonak beldesinde kaldığı evde Kameda'yı ziyaret etti. Kameda'ya Japonca "Geçmiş Olsun Kardeşim" yazılı çiçek takdim eden Serttaş, yaşanan olayla ilgili, Türkiye ve Elazığ adına Kameda'dan özür diledi.

ELAZIĞLILAR ADINA ÖZÜR DİLEDİ

Ziyaretiyle ilgili konuşan Bülent Serttaş, çok hassas bir durum olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Elazığ ve Elazığlı bu değil. Şuna inanıyorum ki, Elazığlıya adres sorduğun zaman tarif etmez, kapıyı kilitleyip adrese kadar götürür. O kadar büyük dostlarım var ki hepsi Elazığ'ı anlata anlata bitiremiyor ama kardeşimize yapılan gerçekten beni çok üzdü.

Elazığ'a ve Elazığlıya yakışacak bir durum değil ama üstüne basa basa söylüyorum ki yanlışlıkla olmuştur. Elazığlı yanlış yapmaz, yapmışsa da yanlışlıkla yapmıştır. Kendisine geçmiş olsun diyorum. İnşallah Elazığ hakkında gönlündeki, yüreğindeki sevgi aynı derecede güzel olarak devam edecektir."

16 yıl önceki fotoğrafını paylaşan Mabel Matiz takipçilerini şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

16 yıl önceki fotoğrafını paylaşan Mabel Matiz takipçilerini şaşırttı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Cemal K. 2 yıl önce

Arkadaşa geçmiş olsun. Maalesef her yerde böyle insanı utandıracak karaktersiz ve ahlak yoksunu insanlar bulunuyor. Allah böyle tiplere kimseyi denk getirmesin.