Ünlü oyuncu Meryem Uzerli Amerika'da festival jürisi seçildi

2013 yılından beri düzenlenen ve Kuzey Amerika'nın en iyi 10 film festivalinden biri olarak nitelendirilen New York Chelsea Film Festivali'nin jüri koltuğunda bu yıl ünlü oyuncu Meryem Uzerli oturacak.

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı Hürrem karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu Meryem Uzerli, 2019'da rol aldığı "Kovan" filmiyle büyük beğeni toplamıştı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz yıl Amerika'nın en saygın festivallerinden biri olan New York Chelsea Film Festivali'nde "Kovan" filmiyle en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandı.

Kuzey Amerika'nın en iyi festivallerinden biri olarak kabul edilen New York Chelsea Film Festivali'nin başkanlığını ise Oscar ödüllü senarist ve yönetmen John Patrick Shanley üstleniyor. Meryem Uzerli'nin de dahil olduğu jürinin içerisinde "House of Cards" gibi ödüllü dizi ve filmlerin yapımcısı Amy J. Kaufman, Oscar adayı yapımcı Sofia Sondervan ve Oscar adayı yazar ve yönetmen Tomer Shushan gibi sanat dünyasından önemli isimler de yer alıyor.

16 yıl önceki fotoğrafını paylaşan Mabel Matiz takipçilerini şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

16 yıl önceki fotoğrafını paylaşan Mabel Matiz takipçilerini şaşırttı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0