Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu 'Bergen' filminde Halis Serbest olacak!

Ünlü şarkıcı Bergen'in yaşamını konu alan "Bergen" filminde erkek başrol oyuncusunun birçok başarılı yapımda adından söz ettiren Erdal Beşikçioğlu olacağı öğrenildi.

"Acıların Kadını" olarak bilinen arabesk müziğin değerli isimlerinden Bergen'in hayatı beyaz perdeye taşınıyor. Geçtiğimiz haftalarda Bergen'i güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın canlandıracağı öğrenilmişti. Bergen'in önce yüzüne kezzap atıp sonrasında da yaşamına son veren eşi Halis Serbest'i ise kimin canlandıracağı sosyal medyada çok konuşuldu.

Heyecanla beklenen filmde Halis Serbest karakterine ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun hayat vereceği öğrenildi. Rol aldığı her projede gönüllere taht kuran ünlü oyuncu "Bergen" filmi için hazırlıklarını sürdürüyor. Ünlü oyuncu, Bergen hakkında yazılan kitabı ve o döneme ait haberleri okuyarak rolü için çalışıyor.

Güler Işık’a iyi haber geldi! Ünlü sanatçının o davasında karar çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Güler Işık’a iyi haber geldi! Ünlü sanatçının o davasında karar çıktı!
Eski manken Ebru Şancı'dan şoke eden dadı açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Eski manken Ebru Şancı'dan şoke eden dadı açıklaması!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0