Celal Şengör'e Şahan Gökbakar'dan tepki

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar sosyal medya üzerinden açıklamalar yapan İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Celal Şengör'e tepki gösterdi.

Celal Şengör'ün bir öğrencisiyle anısını anlatırken kullandığı, "Eteğini kaldırdım, kalçasına bir tokat attım" ifadesi büyük tepki çekerken, bu sözler sosyal medyada tartışma başlattı. Şahan Gökbakar da bu tartışmalara katılarak bir paylaşımda bulundu.

"HANGİ ÜLKEDE OLURSA OLSUN CİNSEL TACİZDİR"

Gökbakar açıklamasında "Günümüz dünyasında bunu hangi medeni ülkede yaparsanız yapın hakkınızda cinsel taciz soruşturması başlar" dedi.

"HAYRETE DÜŞTÜM"

Şahan Gökbakar açıklamasının devamında ise "Bir kız çocuğu babası olarak bu açıklaması ve pişkinliği karşısında akıl almaz bir hayrete düştüm" diyerek tepki gösterdi. Ünlü komedyen "Bu tavır babacan değildir. Babalar hiçbir koşulda kız çocuklarının eteğini kaldırıp onlara şaplak atamaz" dedi.

Mehmet Ali Erbil’den Stelyo Pipis’e sürpriz hediye!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil’den Stelyo Pipis’e sürpriz hediye!
İrem Helvacıoğlu'nu damardan çay öldürüyordu!

İLİŞKİLİ HABER

İrem Helvacıoğlu'nu damardan çay öldürüyordu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0