Oyuncu şebnem Bozuklu itiraf etti" "İkinc el eşya alıyorum"

Son olarak 'Babam Çok Değişti' adlı dizide rol alan ekranların sevilen isimlerinde biri olan Şebnem Bozoklu, kullanılmış eşya aldığını itiraf etti. Muhabirlerle ayak üstü sohbet eden oyuncu, bit pazarına alışverişe gitmesiyle ilgili sorulara yanıt verdi.

Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu, önceki gün eşi Kanat Atkaya'yla önceki gün Bebek’te objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayak üstü sohbet eden oyuncu, bit pazarına alışverişe gitmesiyle ilgili sorulara yanıt verdi.

Bozoklu: ”Bit pazarına çok gidiyorum. Şişli’deki Bomonti’deki bit pazarını çok seviyorum. Acayip şeyler buluyoruz. Evle ilgili şeyler alıyoruz. İyi pazarlıkçıyız."

"Hızlı tüketim moda ürünlerinin dünyaya zarar verdiğini biliyoruz" diyen Bozoklu, ”Bu moda ürünlerini almamamız çok zor. Hepimizi seve seve alıyoruz ama biraz daha eski biraz daha ikinci el dünya için daha iyi. Özellikle az kullanılmış şeyler için tercih edilebilir. Çok daha ekonomik” dedi.

42 yaşındaki güzel oyuncu, 'İkinci el kıyafet tercih eder misiniz?' sorusunu; ”İkinci el kıyafet şahane bir şey” şeklinde cevapladı.

İleride koleksiyon yapabileceğini söyleyen Bozoklu,"Yaparız bir şeyler. Öyle projelerim var. Biriktiriyorum. Depom var, mecburen yapmak zorundayız çünkü evimiz biraz doldu. Öyle bir fikrim var" diye konuştu.

İrem Helvacıoğlu'nu damardan çay öldürüyordu!

İLİŞKİLİ HABER

İrem Helvacıoğlu'nu damardan çay öldürüyordu!
Cem Yılmaz'dan hayranlarına dolandırıcılık uyarısı!

İLİŞKİLİ HABER

Cem Yılmaz'dan hayranlarına dolandırıcılık uyarısı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0