Fotoğrafçı Mehmet Turgut ve Ada Sanlıman evlendi

Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut ile söz yazarı ve caz yorumcusu Ada Sanlıman, 5 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırdı. Çiftin düğününe sanat ve cemiyet dünyasından pek çok ünlü isim katıldı

Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman, Muğla Akyaka'da dünyaevine girdi. Çiftin nikah defterinin 12 kişilik şahit ordusu ile birlikte imzalandığı törende; Mehmet Turgut'un şahitliğini Mustafa Alabora, Serdar Bilgili, Ömer Faruk Sorak, Alper Kul, Keremcem, Ufuk Ateş, Erdinç Togulga yaparken, Ada Sanlıman'ın şahitliğini ise Birce Akalay, Pelin Kaçar, Selma Merter ve Selin Ataman üstlendi.

Düğüne, gelin ile damadın ailesi ve çok yakın dostlarından oluşan 200 kişi katıldı.

SANAT VE CEMİYET DÜNYASININ ÜNLÜ İSİMLERİ BULUŞTU

Konuklar arasında Ayşegül Dinçkök, Birce Akalay, Banu Zeytinoğlu ve Mustafa Alabora, Serdar Bilgili, İlksen ve Ahmet Utlu, İpek ve Ömer Faruk Sorak, Aylin Kontente ve Alper Kul, Keremcem, Doğan Duru, Güneş Duru, Selçuk Basa, Güvenç Dağüstün, Burçin Büke, Melek ve Ali Manisalı, Derya Alabora, Memet Özer, Can Yücel, Ayşe Mine, Süha Derbent ve Asuman Dabak da yer aldı.

Şarkıcı Buray'ın sahnede sazı çalındı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Buray'ın sahnede sazı çalındı!
Emine Erdoğan 'Afrika Seyahatlerim' adlı ilk kitabının tanıtımını New York’ta yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan 'Afrika Seyahatlerim' adlı ilk kitabının tanıtımını New York’ta yaptı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0