Ayşecan Tatari 'bakımsızsın' yorumlarına sert çıktı!

Ayşecan Tatari, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu, kendisine "Bakımsızsın" diyenlere yanıt verdi.

'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle şöhreti yakalayan oyuncu Ayşecan Tatari, 2017 yılında meslektaşı Edip Tepeli ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz yıl ekim ayında kızları Müjgan'ı kucaklarına alan ünlü çiftin bebekleri 11 aylık oldu. İlk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Tatari, bu konudaki deneyimlerini sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Güzel oyuncu, son olarak takipçilerinin merak ettiklerini yanıtladı.

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan Ayşecan Tatari, bakımsızlık üzerine yazılan yorumlara toplu yanıt verdi ve şunları söyledi:

"Sizi biraz bakımlı mi görsek, cildiniz ne kadar bakımsız vs bir sürü soru var. Yapmayın bunu. En azından yakınınızdaki insanlara. Ben bu halimden memnunum. Bu ara böyle biriyim. Fön çektireceğim sürede kızımla parka giderim. Yarın canım ister biraz daha bakarım belki kendime."

"11 ay önce doğum yaptım, uzun bir süre gibi geliyor ama değil aslında. Ne hormonların ne bedenin kendine gelmesi için. Ben aynaya baktığımda gördüğümden de memnunum ama yine de birilerine böyle yorumlar yapmadan iki kere düşünün."

Şarkıcı Buray'ın sahnede sazı çalındı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Buray'ın sahnede sazı çalındı!
Ajda Pekkan'a voleybol kaptanı Eda Erdem'den anlamlı hediye!

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan'a voleybol kaptanı Eda Erdem'den anlamlı hediye!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0